Meer resultaten voor nieuwe appartementen

nieuwe appartementen
 
Beter Wonen Almelo Het Riethuys 34 nieuwe appartementen.
Werken bij Beter Wonen. Home Bouwprojecten Het Riethuys. Het Riethuys 34 nieuwe appartementen. 34 karaktervolle appartementen in de voormalige Rietmavo aan de Violierstraat 81. Woningen met 1 of 2 slaapkamers en beschikbaar voor een brede doelgroep van jong tot oud. Woonoppervlakte variërend van 65 85 m. Op dit moment nog beschikbare appartementen met een huurprijs tussen 640 700 p.m excl servicekosten 45 p.m. Eind juni vond de feestelijke overdracht plaats van het nieuwe woongebouw aan de bewoners en de wijk. Daarvoor zijn alle direct betrokkenen uitgenodigd.
Nieuwbouw Appartementen te koop in Zuid-Holland funda.
Bekijk op funda alle 1.263 nieuwbouw appartementen die te koop staan in Zuid-Holland.
Nieuwbouw 21 appartementen Gulpers HEEMwonen.
Nieuwbouw 8 woningen Achter de Haesen. Ubach over Worms Landgraaf. Contact in de wijk. Nieuwbouw 21 appartementen Gulpers. Het project Gulpers is een deelproject uit het Wijkontwikkelingsplan Nieuwenhagen-Lichtenberg. ontwerp door VissersRoelands architecten. In 2014 sloopte HEEMwonen drie particuliere woningen één huurwoning en de achtergelegen loodsen aan de Kampstraat. Op deze plek realiseerde HEEMwonen in 2016 een nieuw appartementencomplex.De appartementen zijn uiterst geschikt voor mensen die graag kleiner willen wonen dichtbij alle voorzieningen van winkelcentrum Op de Kamp. De appartementen zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Ze zijn gelijkvloers en door middel van een lift bereikbaar. De hoofdingang is gesitueerd aan de Kampstraat.
Nieuwbouw 33 appartementen Kerkhoflaan Sneek Bouwgroep Dijkstra Draisma.
Ontwerp Penta Architecten Harlingen. Start bouw april 2016. Oplevering bouw maart 2017. Op de plek van het voormalige belastingkantoor aan de Kerkhoflaan in Sneek hebben we 33 nieuwe appartementen gerealiseerd. De huurappartementen vrije sector zijn tussen de 80 en 95 m en zijn allen voorzien van een ruim terras of balkon op het zuidwesten. Het terrein rondom het nieuwe complex is voorzien van veel groen en voldoende parkeergelegenheid voor bewoners. Daarnaast legt de gemeente een openbaar wandelpad langs het water aan. Vrijdag 10 februari was een open dag voor toekomstige bewoners van de huurappartementen. Ook konden genteresseerden een kijkje nemen op dit moment zijn er nog een aantal appartementen beschikbaar. Onderstaande foto dateert van 13 februari 2017.
40 nieuwe appartementen Enschede.
40 nieuwe appartementen Enschede. De Woonplaats ontwikkelt samen met Ten Brinke Slot Projectontwikkeling aan de Haaksbergerstraat / Blekerstraat. De voorbereidende werkzaamheden zijn al begonnen. Binnenkort start de bouw van 40 sociale huurappartementen en een commerciële plint van het project Bleekveld! Het project wordt uitgevoerd in opdracht van woningcorporatie De Woonplaats. Ten Brinke Slot Projectontwikkeling zal het totale project realiseren en de verkoop/verhuur van de commerciële plint van circa 500 m voor haar rekening nemen. De 40 sociale huurappartementen gaan naar De Woonplaats.
Nieuwbouw Appartementen te koop in Noord-Brabant funda.
Bekijk op funda alle 508 nieuwbouw appartementen die te koop staan in Noord-Brabant.
Nieuwbouw Appartementen te koop in heel Nederland funda.
Bekijk op funda alle 4.788 nieuwbouw appartementen die te koop staan in heel Nederland.
Wonen Zuid Nieuwbouw 6 eengezinswoningen en 15 appartementen Haelen.
Het appartement op de begane grond heeft zelfs een aparte garderobekamer. De 9 appartementen in het linkergedeelte zijn divers qua indeling en de oppervlaktes variëren van circa 81 tot 95 m. Kortom er is voor iedere gegadigde een appartement naar wens. Deze appartementen beschikken over een gezellige woonkamer-keuken met balkon twee slaapkamers aparte toiletruimte badkamer en inpandige berging. Deze drie appartementen van circa 70 m hebben een woonkamer met geïntegreerde keuken twee slaapkamers berging aparte toiletruimte en een badkamer. In het souterrain bevinden zich de bergingen voor alle 15 appartementen en behalve een eigen parkeerplaats voor iedereen is er ook een gezamenlijke fietsenberging aanwezig.

Contacteer ons